Web shop - prodavnica
  Menu Close

  Enokol ljepkovi i mase: Pouzdano rješenje za savršen rezultat

   

  Majstori, ako tražite pouzdane ljepkove i mase za pločice, Enokol proizvodi su pravi izbor za vas. Evo nekoliko razloga zašto bi ih trebali isprobati:

  Star Flex

  Star Flex je poboljšano fleksibilno cementno ljepilo koje savršeno lijepi upojne, neupojne i problematične površine. Preporučuje se za pločice većih dimenzija, do 120 cm, i odlikuje se izuzetnom snagom i fleksibilnošću. Bez klizanja i sa produženim vremenom obrade, Star Flex je idealan za sve vrste podloga, uključujući podno grijanje i gips karton ploče. Fugiranje možete započeti već nakon 6-8 sati na zidovima i 24 sata na podovima.

  Ultra Flex Lite

  Ultra Flex Lite koristi naprednu ULTRA LIGHTWEIGHT tehnologiju, što znači da džak od 15kg daje masu ekvivalentnu džaku od 25kg. Ova visoko kvalitetna, fleksibilna cementna ljepila su idealna za pločice dimenzija do 300 cm. Njihova snaga i fleksibilnost čine ih savršenim za unutrašnju i vanjsku upotrebu, bez klizanja i sa produženim vremenom obrade.

  Enokol 011 i Enokol 016

  Enokol 011 je savršen za upijajuće keramičke pločice, dok je Enokol 016 namijenjen granitnoj keramici i podlogama sa podnim grijanjem. Oba ljepila su klasifikovana prema evropskim standardima i omogućavaju fugiranje nakon 24 sata.

  Enokol 018

  Ovo fleksibilno ljepilo sa polimernim dodatkom idealno je za sve vrste keramičkih pločica, mozaika, granitne keramike i prirodnog kamena. Njegova univerzalna upotreba, od vanjskih do unutrašnjih površina, čini ga nezaobilaznim izborom za svakog majstora.

  Enofug Pro

  Enofug Pro je masa za fugiranje sa "lotus efektom" koja sprečava prodor vlage i pruža glatke, lako održive površine. Dostupna je u 16 boja i klasifikovana prema evropskim standardima.

   

  Monoflex i Eno-Flex

  Monoflex je jednokomponentni hidroizolacioni premaz savršen za balkone, terase i kupatila, dok je Eno-Flex dvokomponentni fleksibilni malter za hidroizolaciju svih betonskih površina.

  Eno Prime i Enoliv

  Eno Prime prajmeri su idealni za upojne i neupojne površine, dok Enoliv masa za izravnavanje horizontalnih površina osigurava brzosušeće i otporno rješenje prije postavljanja keramike.

   

  Sretan radni dan i uspješno lijepjenje!

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovi 065 58 58 58

  Objavi svoj komentar