Web shop - prodavnica
  Menu Close

  Enmon veleprodaja

   

   

  Dobrodošao u Enmon veleprodaju, tvoje mjesto za nabavku visokokvalitetnih keramičkih pločica, sanitarija i kupatilskog nameštaja po posebno povoljnim cijenama. Ako si investitor ili kupac koji traži pouzdanog i stalnog dobavljača, na pravom si mjestu.

  Široka ponuda proizvoda

  U našoj ponudi možeš pronaći:

  Keramičke pločice: Imamo širok izbor podnih, zidnih, mozaik i dekorativnih pločica različitih dimenzija, boja i stilova. Pratimo najnovije trendove u dizajnu i materijalima, tako da možeš stvoriti jedinstvene i privlačne prostore.

  Sanitarije: Bilo da tražiš lavabo, WC školjku, bide ili monoblok, naši proizvodi kombinuju funkcionalnost i estetiku. Svaki komad je pažljivo odabran kako bi zadovoljio visoke standarde kvaliteta i izdržljivosti.

  Kupatilski namještaj i galanterija: Naš asortiman uključuje razne stilove kupatilskog namještaja, ogledala, etažera i polica. Sve što ti je potrebno da opremiš svoje kupatilo funkcionalno i elegantno nalazi se kod nas.

  Materijali za ugradnju i pripremu: Pored završnih proizvoda, nudimo i širok spektar materijala za pripremu i ugradnju, uključujući ljepila, fug mase, alate za instalaciju, kao i razne dodatke koji će ti olakšati rad.

  Prednosti saradnje sa Enmonom

  Konkurentne cijene: Kao naš veleprodajni partner, uživaćeš posebne cijene prilagođene velikim kupovinama. Naš cilj je da ti omogućimo najbolju vrijednost za tvoj novac, kako bi maksimizirao profitabilnost svojih projekata.

  Kvalitet i pouzdanost: Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i testirani da zadovolje visoke standarde kvaliteta. Možeš biti siguran da će svaki proizvod koji nabaviš od nas biti dugotrajan i izdržljiv.

  Raznovrsnost ponude: Naša široka ponuda omogućava ti da pronađeš sve što ti je potrebno na jednom mjestu. Bilo da opremaš stambeni, poslovni ili komercijalni prostor, imamo sve što ti je potrebno za kompletan projekat.

  Brza i sigurna isporuka: Razumijemo važnost vremena u poslovanju, zato smo organizovali efikasan sistem isporuke koji osigurava da tvoji proizvodi stignu na vrijeme i u savršenom stanju.

  Stručna podrška: Naš tim stručnjaka stoji ti na raspolaganju za sva pitanja i savjete. Pružamo tehničku podršku i konsultacije kako bismo ti pomogli da doneseš najbolje odluke za svoje projekte.

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovite 065 58 58 58