Web shop - prodavnica
  Menu Close

  Enmon Grupa - Inovacija i kvalitet na globalnom tržištu

   

  Enmon Grupa predstavlja vodeću internacionalnu kompaniju sa sjedištem u Srbiji, specijaliziranu za trgovinu, uvoz i izvoz keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, i prateće opreme za kupatila, javne i stambene objekte. Sa preko trideset godina iskustva, Enmon se izdvojio kao lider u regiji sa impresivnim brojem od preko 1.200 zaposlenih u osam zemalja, pružajući kompletan sistem ugradnje keramike sa svim pratećim materijalima.

  Kompanija ima izuzetno razvijen veleprodajni biznis u okviru Enmon Grupe koji se prostire od Evrope do Sjeverne Amerike, obuhvatajući tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Italije i Kanade. Sa više od 50 salona u Srbiji i preko 80 u regiji, Enmon dominira tržištem keramike i opremanja kupatila, postavljajući najviše standarde u kvalitetu proizvoda i usluga.

   

  Partnerstva i brendovi

  U saradnji sa najvećim svjetskim brendovima, Enmon nudi širok spektar modela pločica koji prate najnovije trendove iz Italije, Španije i Turske. Pored globalnih brendova, kompanija je razvila i sopstveni Enmon Brend, proširujući ponudu na slavine, tuševe i keramičke pločice proizvedene u više od 48 fabrika širom svijeta. Posebno se ističe segment velikih formata pločica, što je inovativno rješenje prilagođeno savremenim arhitektonskim i dizajnerskim zahtjevima.

   

  Društvena odgovornost

  Enmon je kompanija koja vodi računa o zajednici, što dokazuje saradnja sa Fondacijom Novak Đoković. Kroz ovu saradnju, Enmon doprinosi unapređenju uslova za predškolsko obrazovanje u Srbiji, pomažući izgradnju i opremanje vrtića širom zemlje. Pored toga, Enmon podržava i razvoj sporta kroz sponzorstvo Rukometnog saveza Srbije i učešće u organizaciji kulturnih događaja poput Festivala svjetske muzike.

   

  Dodatne informacije o Enmon Grupi

  Enmon Grupa neprekidno raste i razvija se, ne samo kroz širenje poslovnih aktivnosti, već i kroz doprinos zajednici, postavljajući time primjer odgovornog poslovanja. Sa najvišim bonitetom i kreditnim rejtingom od strane nezavisnih revizora i komercijalnih banaka, Enmon je pouzdan partner u svim segmentima poslovanja, od prodaje do društvene odgovornosti. Kao takav, Enmon ostaje lider u industriji, stvarajući temelje za dalje inovacije i globalni uspjeh.