Web shop - prodavnica
  Menu Close

  Uslovi i način isporuke

   

   

  Uslovi i način isporuke

  Kontaktirajte nas da vam ponudimo najbolji način dostave:

  webshop@enmon.ba i broj telefona +387 65 58 58 58.

  Nudimo vam tri načina isporuke: dostava ENMON transportnim vozilom na kućnu adresu, dostava kurirskom službom na kućnu adresu, lično preuzimanje u salonu.

  Zbog ograničenja usluga brze pošte, pločice, kade, tuš kabine, i proizvode sličnih gabarita, ne šaljemo brzom poštom već isključivo isporučujemo našim transportom po već definisanim uslovima.

  NAPOMENA: Robu dostavljamo samo do ulaza u objekat predviđen za smeštanje robe, do onog mesta do kojeg transportno vozilo može prići i nemamo mogućnosti za istovar, zbog čega je potrebno da obezbedite ljudstvo za istovar/unos robe.

  Kupac je dužan da primljenu stvar na uobičajeni način pregleda ili je da na pregled, čim je to prema redovnom toku stvari moguće, i da o vidljivim nedostacima obavesti prodavca u roku od osam dana, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada.

  Pri preuzimanju robe koja se transportuje kupcu od strane prodavca i ličnom preuzimanju u salonu, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu (preuzetu) robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti vozaču odnosno prodavcu, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. Prilikom preuzimanja robe dostavljene kurirskom službom, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti usmeno dostavljaču ili pisanim i telefonskim putem obavesti kurirsku službu i prodavca (e-mail kurirske službe: korisnickiservis@posta.ba, e-mail prodavca: office@enmon.ba ili telefonom na broj: 065 58 58 58 ili na adresu: ENMON d.o.o. Banja Luka, Ramići bb, 78000 Banja Luka).

  Kad se posle prijema stvari od strane kupca pokaže da roba ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari (skriveni nedostatak), kupac je dužan, pod pretnjom gubitka prava, da o tom nedostatku obavesti prodavca u roku od osam dana računajući od dana kad je nedostatak otkrio.

  Isporuka ENMON vozilom

  Ukoliko ste izabrali isporuku ENMON vozilom, odeljenje WEB SHOP-a Vas kontaktira radi daljeg dogovora.

  Cenovnik kompanije ENMON:

  • Svi kupci čiji je račun 300 BAM ili veći, stiču pravo na besplatnu isporuku do 30 km od geografski najbližeg salona do izabranog mesta isporuke.
  • Svi kupci čiji je račun 1600 BAM ili veći, stiču pravo na besplatnu isporuku do 50 km od geografski najbližeg salona do izabranog mesta isporuke.
  • Svi kupci čiji je račun manji od 300 BAM biće kontaktirani radi dogovora oko iznosa isporuke.
  • Svi kupci čija je razdaljina od geografski najbližeg Enmon salona do adrese za isporuku veća od 30 km, plaćaju 1,60 BAM po km.

  Isporuka brzom poštom

  Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 radnih dana od dana potvrđivanja porudžbine. Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave ako Vas ne nađe na adresi. Cenovnik kurirske službe možete pogledati u sledećem linku: https://www.posta.ba/kalkulator-cijena/ 

  Lično preuzimanje

  Ukoliko ste izabrali lično preuzimanje, služba Web shop Vas obaveštava u kom salonu možete preuzeti robu. Ukoliko ste napomenuli u kom salonu želite da izvršite preuzimanje, obavestićemo Vas o tome kada će roba biti na željenoj lokaciji koju ste izabrali.

  Rokovi isporuke

  Broj dana za isporuku se računa od dana prijema Vaše uplate. Obično je rok za isporuku do 5 dana. Rok isporuke je najkasnije do 15 dana od dana prijema uplate.