Za kupovinu preko interneta nudimo vam 3 opcije plaćanja:

  1. Plaćanje po prijemu porudžbine na kućnu adresu

Ovaj način plaćanja je moguć isključivo za isporuke koje se dostavljaju brzom poštom. Kupac je obavezan da robu provjeri i da svako oštećenje prijavi dostavljaču. Robu, čiji se transport vrši ENMON d.o.o. dostavnim vozilima, nije moguće platiti pouzećem.

Cjenovnik kurirske službe:

https://www.posta.ba/kalkulator-cijena/ 
  1. Plaćanje uplatnicom/nalogom za prenos

Ukoliko izaberete plaćanje uplatnicom/nalogom za prenos, nakon porudžbine je potrebno da sačekate da Vas kontaktira menadžer Internet prodaje i da vam na e-mail adresu pošalje predračun po kom možete platiti robu. Na predračunu u gornjem desnom uglu možete pronaći račune banaka na koje možete uplatiti iznos Vaše porudžbine, a pri dnu poziv na broj, koji nam pomaže da se Vaša uplata lakše prikaže u našem sistemu. Takođe je preporuka da nakon uplate obavijestite sektor Internet prodaje odgovorom na e-mail, u kom ste dobili profakturu.

  1. Plaćanje karticama ON LINE

Prilikom kupovine, na Vašoj platnoj kartici biće rezervisana sredstva u visini iznosa Vaše porudžbine. Nakon uspješno izvršene porudžbine, na Vašu registrovanu e-mail adresu stići će potvrda sa profakturom.

Transakcija se realizuje prije isporuke robe, od strane ENMON d.o.o. putem zaštićenog servera banke, prije samog slanja pošiljke. Po izvršenoj realizaciji roba će biti isporučena na mjesto koje ste naznačili prilikom poručivanja.

Povraćaj novca:

Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove. Trgovac nije dužan da izvrši povraćaj dodatnih troškova koji su posledica izričitog zahteva potrošača za dostavu koja odstupa od najjeftinije uobičajene dostave koju je ponudio trgovac.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Enmon d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Bosne i Hercegovine  – konvertibilna marka  (BAM). Za informativni prikaz cijena u drugim valutama koristi se srednji kurs Centralne banke Bosne i Hercegovine. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju  po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cijene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumijevanju.