Web shop - prodavnica
  Menu Close

  ENMON Project Space, mjesto gdje arhitekti traže inspiraciju

   

  ENMON Project Space u Sarajevu je prvi projektni salon keramike i kupatilske opreme u Bosni i Hercegovini.

  Ovaj jedinstveni salon demonstrira umjetnost i vrlinu upotrebe keramike u različitim interijerima. Stručni arhitekti koji stoje iza ovog inovativnog koncepta ENMON grupacije, na raspolaganju su svim kupcima za predlaganje i implementaciju modernih i inovativnih rješenja za uređenje interijera. S velikim iskustvom i stručnošću, naši arhitekti će ti pomoći da tvoje ideje pretvoriš u stvarnost, koristeći najnovije trendove i materijale vrhunskog kvaliteta.

  U ENMON Project Space-u izloženi su uzorci ekskluzivnih proizvođača keramike iz Španije i Italije, te kupatilska oprema visokog kvaliteta. Ovi proizvodi nisu samo funkcionalni, već i estetski privlačni, pružajući širok spektar mogućnosti za personalizaciju prostora. Naši uzorci su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili najzahtjevnije ukuse i standarde, osiguravajući da svaki komad keramike ili opreme koju odabereš bude savršen za tvoj projekt.

  Ovaj prostor je svojevrsni "dom" za arhitekte, građevinare, investitore i sve one koji žele po povoljnim cijenama kupiti keramiku svjetski poznatih brendova. U ENMON Project Space-u možeš vidjeti kako se savremena keramika koristi ne samo u kuhinjama i kupatilima, već i za oblaganje namještaja poput kuhinjskih kabineta, ormara, stolova, kamina i drugih površina. Time je ENMON Project Space postao ne samo mjesto za kupovinu ekskluzivnih materijala, već i inspiracija zasnovana na sinergiji posljednjih trendova i glasu struke. Naši eksperti će te voditi kroz cijeli proces, od odabira materijala do završne instalacije, osiguravajući da svaki detalj bude savršen.

  ENMON Project Space također organizira radionice i događaje gdje možeš naučiti više o najnovijim tehnikama i trendovima u uređenju interijera. Ovo je mjesto gdje se ideje rađaju i razvijaju, pružajući ti priliku da se inspirišeš i stvoriš jedinstvene prostore koji odražavaju tvoju viziju i stil.

  ENMON Project Space možeš pronaći na adresi Srđana Aleksića 2a u sarajevskoj zgradi Veneto Otoka. Dođi i otkrij prostor gdje se susreću kreativnost i kvaliteta, mjesto koje će ti pomoći da tvoj dom ili poslovni prostor postane istinski remek-djelo.

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovi 065 58 58 58

   

   

   

  Objavi svoj komentar