Svako jutro počinje, a dan se završava, u Vašem kupatilu. Zato je bitno da Vam kupatilo bude uređeno tako da odgovori svim Vašim potrebama i učini boravak i korišćenje prijatnim i lijepim.

Dobro isplanirajte šta Vam je sve potrebno i definišite najbolje uklapanje svih elemenata. Evo pomoći oko planiranja VAŠEG NOVOG KUPATILA:

PRIPREMA

Prije nego krenete u kupovinu, potrebno je da definišete dimenzije prostora i pozicije odvoda i otvora. Ovo je način da znate da odgovorite na pitanja prodavaca i da možete odmah znati da li Vam se nešto fizički uklapa ili ne uklapa u prostor.
Prijedlog je da prvo izmjerite prostor – dužina x širina x visina, a zatim i da ga skicirate (pod posebno, zidovi posebno svaki).

Na takvom nacrtu onda treba da izmjerite i ucrtate poziciju i veličinu odvoda na podu (WC šolje, slivnika i sl.) i na zidovima odvoda (odvoda i dovoda za veš mašinu, lavabo, slavinu kade ili tuš kabine) i otvora (vrata, prozori, ventilacija).

Sledeći segment pripreme čini estetsko definisanje prostora pri čemu treba da odredite osnovne aspekte postavke: boja i dezen pločica i kupatilskog nameštaja, odluka o tome da li uzimate kadu ili tuš kabinu, da li imate bide kao i da li sve treba da bude u klasičnom dizajnu ili modernom. Klasični dizajn karakterišu nježne boje, floralni i prirodni dekori, zaobljene konture, dok se modernim smatraju intenzivnije boje, printovi (drvo, kamen, beton i sl.) odnosno materijali ravnijih kontura.

Naravno, ovo nije svemoguć opis i zato savetujemo da posjetite našu PINTEREST stranicu kako bi se opredijelili za smjer prilikom izbora. I konačno, spremili smo za Vas VODIČ ZA MOJE NOVO KUPATILO koji će Vam dalje pomoći pri izboru.

KUPOVINA

Dolaskom u jedan od preko 14 maloprodajnih objekata kompanije ENMON Vam omogućuje izbor i stručnu podršku kako bi napravili najbolji izbor. Kada ste se pripremili za kupovinu, provjerite koji salon Vam je najbliži i naravno koje je veličine. Veći saloni omogućavaju veći izbor ali bilo koji da odaberete, uvijek možete u sljedećem koraku posjetiti i veći. 

Posebna povoljnost koju imate u salonima kompanije ENMON je zakazivanje Vašeg termina putem e maila: webshop@enmon.ba . Ostavite Vaše kontakt podatke i u kom salonu bi izvršili kupovinu i kada i kolege će se javiti kako bi dogovorili termin definisan samo za Vašu podršku pri kupovinu.

Kako bi proces kupovine dodatno olakšali, spremili smo Vam LISTU ZA KUPOVINU koja Vam može pomoći da imate dobar pregled i upišete svoj izbor.