Web shop - prodavnica
  Menu Close

  Enmon projekti

  Pronađi ENMON Project Space, mjesto gdje arhitekti traže inspiraciju

   

  Početkom decembra svečano je otvoren ENMON Project Space u Sarajevu, prvi projektni salon keramike i kupatilske opreme u Bosni i Hercegovini.

  Ovaj jedinstveni salon demonstrira umjetnost i vrlinu upotrebe keramike u različitim interijerima. Stručni arhitekti koji stoje iza ovog inovativnog koncepta ENMON grupacije, na raspolaganju su svim kupcima za predlaganje i implementaciju modernih i inovativnih rješenja za uređenje interijera.

  U ENMON Project Space-u izloženi su uzorci ekskluzivnih proizvođača keramike iz Španije i Italije, te kupatilska oprema visokog kvaliteta.

  Ovaj prostor je svojevrsni "dom" za arhitekte, građevinare, investitore i sve one koji žele po povoljnim cijenama kupiti keramiku svjetski poznatih brendova. U ENMON Project Space-u možete vidjeti kako se savremena keramika koristi ne samo u kuhinjama i kupatilima, već i za oblaganje namještaja poput kuhinjskih kabineta, ormara, stolova, kamina i drugih površina. Tako je ovaj salon postao ne samo mjesto za kupovinu ekskluzivnih materijala, već i inspiracija zasnovana na najnovijim trendovima i stručnosti.

  ENMON Project Space možete pronaći na adresi Srđana Aleksića 2a u sarajevskoj zgradi Veneto Otoka.

   

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovite 065 58 58 58