Web shop - prodavnica
  Menu Close

  ENMON Transportne usluge

   

  U svijetu koji se neprestano kreće, pouzdanost i efikasnost u logistici i transportu postaju ključni faktori uspjeha za svako preduzeće. Upravo iz tog razloga, ENMON grupa je razvila svoj sektor logistike i transporta, pružajući vrhunske usluge distribucije kako za proizvode iz svog bogatog asortimana, tako i za potrebe trećih lica. Razumijemo važnost brze i sigurne isporuke, te smo posvećeni tome da svaki vaš zahtjev bude ispunjen sa najvećom pažnjom i profesionalizmom.

  Naš vozni park čini selekcija najkvalitetnijih vozila renomiranih proizvođača poput Volvo, MAN i Iveco, najvišeg standarda klase motora – E6. Posjedujemo standardne poluprikolice sa ceradom (Berger, Schmitz, Krone) dužine 13,6m, visine 2,8m sa otvorom za utovar 2,72m. Svako vozilo je opremljeno sistemom za satelitsko praćenje, sertifikatima za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza robe kao i CMR osiguranjem. Pored usluga transporta na domaćem tržištu, pružamo usluge prevoza na tržištima Sjeverne Makedonije, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Italije i Njemačke.

  U ENMON-u, ekonomičnost i optimizacija transportnih ruta su u srcu naše logističke filozofije. Trudimo se da našim klijentima ponudimo ne samo povoljan, već i efikasan transport robe, uz strogo poštovanje dogovorenih rokova. Naš tim stručnjaka je posvećen planiranju i realizaciji svake ture sa maksimalnom preciznošću, uzimajući u obzir sve vaše potrebe i specifičnosti tereta.

  Prednosti saradnje sa ENMON transportnim uslugama su brojne:

  • Ekonomičnost: optimizacija transportnih puteva, kvalitetno planiranje tura
  • Tačnost i pouzdanost: maksimalno poštovanje dogovorenih termina
  • Bogato iskustvo i stručnost: naše osoblje je uvijek spremno da pruži brze i precizne informacije, podržano sopstvenom flotom vozila i provjerenim saradnicima.

  Naš cilj je da opravdamo povjerenje koje nam zadovoljni klijenti svakodnevno ukazuju, kao i da zadobijemo povjerenje novih poslovnih partnera. Svjesni smo da kvalitet transportne usluge nije samo u brzini isporuke, već i u sposobnosti da se prilagodimo vašim potrebama, uz konstantno održavanje visokog nivoa kvaliteta pružene usluge.

  Ukoliko imate potrebu za sigurnim i pouzdanim partnerom u transportu i logistici, koji razumije vaše poslovne zahtjeve i spreman je da ponudi adekvatnu logističku podršku u svakom trenutku, budite slobodni da nas kontaktirate.

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovite 065 58 58 58