Web shop - prodavnica
  Menu Close

  3D projektovanje

   

  Da li ste se našli u situaciji, pri renoviranju vašeg doma ili poslovnog prostora, da jednostavno ne možete da pronađete pravu kombinaciju elemenata, materijala i dizajna?

  Šta ako bismo vam rekli da više ne morate da razmišljate satima i danima, kako biste došli do savršenog rješenja? Mi smo ovdje da vam olakšamo život, i da vam pomognemo u kreiranju baš onoga što želite, na najbolji način, i što je najbolje, potpuno besplatno.

  Kad planirate dizajn svog novog kupatila, dnevne sobe ili poslovnog prostora, svjesni smo da postoje mnoga pitanja na koje nemate odgovor. Koje pločice postaviti, kakav materijal koristiti, na koji način najbolje uklopiti prateće elemente da čine jednu harmoničnu cjelinu.

  Na sva ova pitanja, i mnoga druga, sada možete da dobijete odgovor u Enmonovim salonima. Naša kompanija je angažovala arhitekte i dizajnere enterijera, na više lokacija, koji vam mogu pomoći svojim savjetima i iskustvom. Ovde smo da vam olakšamo odabir, pomognemo sa usklađivanjem boja i elemenata, i uštedimo vrijeme i novac. Renovirajte i uredite svoj prostor uz savjete stručnjaka i profesionalaca.
  Tim stručnjaka, okupljen u Enmonu, pruža podršku izrade građevinskih projekata i 3D projekata vašeg prostora. Šta ovo znači? Više ne morate samo da zamišljate, već imate mogućnost da doživite izgled VAŠEG PROSTORA. Mi smo ovde da pretočimo vaše ideje u stvarnost!

  Dugogodišnje znanje i iskustvo koje naš tim posjeduje, stoje vam na raspolaganju, potpuno besplatno. Želimo da vam pomognemo da ostvarite svoju viziju i da pretočite vaše snove u stvarnost. Pozovite nas još danas i zakažite konsultaciju sa našim dizajnerima!

   

  Naši dizajneri se nalaze u prodajnim salonima:

  1) Srđana Aleksića 2a, Sarajevo 

  2) Ramići bb, 78000 Banja Luka 

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovite 065 58 58 58