• Privatnost ličnih podataka
  • Informacije koje dijelimo sa trećim stranama
  • Šta su kolačići i kako se one koriste na našim web lokacijama?
  • Međunarodni korisnici
  • Sigurnost prilikom plaćanja
  • Izjava o bezbjednosti

Ova politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima.

Privatnost ličnih podataka

Podaci kupaca, koji se daju prilikom registracije na sajtu kompanije ENMON d.o.o. se čuvaju u maksimalnoj mogućoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi, koriste se isključivo za narudžbine.

Primjenjujemo najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mjere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osjetljivim podacima, enkriptovani transfer osjetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbenicu, da Vas obavjestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumjeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obavještenja.

Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmjeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promijeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona, i sl.). Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prodajno osoblje kompanije ENMON d.o.o. garantuje tajnost podataka i obavezuje se da ni pod kojim razlozima iste neće otkrivati trećim licima. Cilj nam je da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu bez žrtvovanja bilo kojih od vaših standarda privatnosti.

OVDJE možete preuzeti obavještenje kompanije o privatnosti ličnih podataka.

Informacije koje dijelimo sa trećim stranama

Mi možemo otkriti informacije koje nam dostavite (uključujući, bez ograničenja, vaše lične podatke) bilo kojem članu naše organizacije, uključujući i kurirsku službu kojoj je neophodno pružiti vaše informacije kako bi se sprovela isporuka paketa.

Molimo vas da budete svjesni da možemo da koristimo treće strane da nam pomognu sa našim poslovima e-trgovine, kao što je naš web sajt, e-pošta i socijalne medijske stranice.

Neki primjeri pomoći koji mogu pružiti pružaoci usluga trećih lica su: ispunjavanje naloga (uključujući, bez ograničavanja na, obradu plaćanja, pružanje usluga prevencije prevare i provjeru adresa); vaše akcije u odgovoru na naše e-poruke i efikasnost našeg oglašavanja; pružanje podrške; sprovođenje istraživanja, administriranje i održavanje informacija o prijavama za zapošljavanje; i administriranje i slanje obavještenja putem mobilnog uređaja; promocija, nagradnih igara ili takmičenja.

Lični podaci koje nam pružite mogu se dijeliti, po potrebi, sa relevantnim trećim stranama kako bi izvršili funkcije u naše ime. Mi nikada ne prodajemo ili iznajmljujemo vašu e-adresu trećim licima.

Šta su kolačići i kako se one koriste na našim web lokacijama?

Naša web stranica i e-pošta koriste, a naši treći provajderi servisa mogu koristiti, funkciju pretraživača poznatu kao kolačić, koja dodjeljuje jedinstvenu identifikaciju vašem računaru. Kolačići se obično čuvaju na disku vašeg računara ili mobilnom uređaju.

Više o kolačićima možete saznati na stranici Politika kolačića.

Međunarodni korisnici

Ako posjećujete našu web lokaciju sa lokacije izvan Bosne i Hercegovine, molimo vas da imate u vidu da je ovo web lokacija koja je registrovana u BiH. Ova politika privatnosti reguliše informacije prikupljene od ili u ime naših web lokacija, bez obzira na to gdje se nalazite kada pristupate, pretražujete, integrišete se sa njom i vršite kupovinu preko nje (uključujući i one koji se šalju na adrese van Srbije).

Ako iz bilo kog razloga pristupate web lokaciji u kojoj se ne nalazite, obratite se Službi za korisnike kako biste vidjeli politiku i odredbe specifične za vašu jurisdikciju.

Sigurnost prilikom plaćanja

Prilikom plaćanja karticom putem interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prenos preko Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj ) formi korišćenjem SSL Protokola. Podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o bezbjednosti

Kompanija ENMON d.o.o. ograničava broj zaposlenih koji imaju pristup bazi podataka koji sadrže lične podatke, a zaposleni u kompaniji ENMON d.o.o. su upoznati sa značajem povjerljivosti. Pored toga, naša politika je da nikada ne pošaljete broj svoje kartice za plaćanje putem e-pošte.