;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Vrijeme je za renoviranje: Sajam niskih cijena - tvoja šansa za uštedu!

02. 11. 2023.

Vrijeme je za renoviranje: Sajam niskih cijena - tvoja šansa za uštedu!

Želiš da uštediš novac pa tražiš kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama? Imamo sjajne vijesti za tebe! U našoj najnovijoj kategoriji proizvoda, nazvanoj "Sajam niskih cijena", čeka te pravo obilje fantastičnih ponuda. Uz raznovrstan i širok asortiman proizvoda koji uključuje sve, od zidnih i podnih pločica do vrhunskog kupatilskog namještaja i opreme za kupatilo, potrudili smo se da napravimo uvertiru za Black Week akciju!

 

Raznovrsna ponuda - a niske cijene

 

Zamisli svoj dom u novom ruhu - sa elegantnim i šarmantnim zidnim pločicama koje će unijeti svježinu u svaku prostoriju. Bilo da sanjaš o preuređenju kupatila ili kuhinje, naša široka paleta podnih pločica, od klasičnih do najmodernijih dezena, savršeno će upotpuniti tvoj prostor.

Ali to nije sve! Imamo i sjajnu ponudu povoljnog kupatilskog namještaja i sanitarija - wc šolje, lavaboi, vodokotlići, sve po najboljim cijenama koje ćeš pronaći. Ne samo da ćeš uštediti novac, već ćeš i unaprijediti izgled svog doma sa kvalitetnim proizvodima.

Kako bismo ti olakšali posao, naša kolekcija takođe obuhvata kvalitetno ljepilo za keramiku - ENOKOL. Bez obzira da li se odlučiš za postavljanje novih pločica u kupatilu, kuhinji ili bilo kojem drugom dijelu tvog doma, uz naše ljepilo, tvoj projekat će biti završen bez muke i s maksimalnom pouzdanošću.

 

Brza i sigurna isporuka

 

I sami smo svjesni da čekanje porudžbine zna biti frustrirajuće i naporno. Zato smo se pobrinuli da tvoji proizvodi stignu brzo i sigurno. ENMON dostavna vozila i kurirske službe su tu da osiguraju da tvoji novi proizvodi stignu do tvojih vrata u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako jednostavno želiš svoje nove proizvode odmah, uvek ih možeš preuzeti lično u najbližem prodajnom salonu. Uslove isporuke i kako da ostvariš besplatnu isporuku, možeš pogledati na - Način isporuke.

 

Akcija koja se ne propušta

 

Najbolje od svega je što su ovi fantastično povoljni proizvodi dio naše specijalne ponude, jer smo željeli da ti pružimo priliku da ostvariš bitnu uštedu. Ne mora svaka investicija u dom da bude skupa i da nas dovede do manjeg bankrota. Sada je pravo vrijeme da svoje ideje pretvoriš u stvarnost!

Naš "Sajam niskih cijena" je kreiran sa ciljem da ti pruži ne samo sjajne proizvode, već i mogućnost da ih na najlakši način pronađeš na jednom mjestu. Bez obzira na tvoje namjere, od renoviranja doma do sitnijih popravki, ovo je mjesto gdje ćeš pronaći sve što ti je potrebno.

 

Ne propusti priliku! Posjeti naš webshop i istraži širok asortiman proizvoda koji su spremni da unesu novu svježinu i stil u tvoj prostor - sve po izuzetno povoljnim cijenama! Jer, zašto bi platio više kad možeš dobiti isti kvalitet po sajamskim cijenama? Ukoliko ti je potrebna bilo kakva pomoć ili imaš dodatnih pitanja, slobodno nam piši na webshop@enmon.ba ili nas pozovi na 065 58 58 58.