Web shop - prodavnica
  Menu Close

  Waterjet usluga

   

  U današnjem svijetu, gdje se inovacija i tehnologija neprestano razvijaju, potreba za prilagođavanjem prostora i materijala specifičnim zahtjevima nikada nije bila veća.

  Waterjet tehnologija

  Waterjet tehnologija predstavlja revolucionarno rješenje za sve tvoje potrebe kada je u pitanju precizno rezanje različitih materijala. Bilo da je riječ o kreiranju jedinstvenog izgleda tvog objekta ili izradi geometrijskih oblika od pločica ili drugih materijala, Waterjet usluga kompanije Enmon nudi bezgranične mogućnosti.

  Sa Waterjet tehnologijom, koja predstavlja najnoviju generaciju alata baziranu na naprednim tehnološkim dostignućima, možeš dati slobodu svojoj kreativnosti. Ovaj sistem integriše pojačivač pritiska, sofisticiranu trodimenzionalnu CNC mašinu i napredni pomoćni CAD-CAM softver, omogućavajući izradu detaljnih i kompleksnih oblika sa izuzetnom preciznošću.

  Waterjet mašina kompanije Enmon može komprimirati vodu na ekstremne pritiske do 300 MPa, čime vodeni mlaz postiže brzinu između 800 i 1000 m/s kroz dijamantsku mlaznicu promjera svega 0,26 mm. Zahvaljujući ovakvoj tehnologiji, uz dodatak abrazivnog pijeska, moguće je rezati širok spektar materijala poput keramike, stakla, kamena, čelika, aluminija, plastike i gume, bez kompromitovanja kvaliteta i preciznosti rezanja.

  Posebno je značajno istaći da je Waterjet idealan za rezanje složenih kontura, omogućavajući realizaciju tvojih najkompleksnijih ideja. Bilo da se radi o keramici, granitu ili drugim materijalima, moguće je kontinuirano rezanje, urezivanje i oblikovanje geometrijskih oblika sa visokim stepenom preciznosti.

  Kontinuirano rezanje keramike i granita

  Ova mašina koristi dijamantske diskove uz pomoć vode koja služi za hlađenje. Može da urezuje i reže pravolinijske geometrijske oblike na granitnoj keramici, omogućavajući precizno i efikasno oblikovanje materijala.

  Mašina za obaranje i poliranje lučnih ivica

  Ova mašina je specijalizovana za izradu gazišta i batiskopa. Koristi dijamantske noževe i 14 polir glava za poliranje, omogućavajući izradu batiskopa i gazišta vrhunskog kvaliteta od različitih materijala poput granitne keramike ili mramora.

   

   

  Za više informacija i konkretne zahtjeve, javi se putem e-maila: s.rajkovic@enmongroup.com.

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na webshop@enmon.ba ili pozovite 065 58 58 58