;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Enokol

03. 06. 2024.

Enokol

 

 

Enokol ljepilo - Tvoj pouzdan partner za ugradnju


Posebna ponuda za profesionalce!


Kupovinom 100 kg ili više Enokol proizvoda, dobijaš poklon iznenađenja! Posjeti naše salone da saznaš više o ovoj ponudi. Akcija traje dok traju zalihe, stoga požuri!

Proizvodnja ljepila za pločice i pratećih proizvoda za ugradnju keramike u Enmonu nastala je kao odgovor na zahtjeve tržišta. Na početku, proizvodnja je bila skromnih kapaciteta, ali sa rastom kompanije i tržišta, razvili smo proizvode koji garantuju vrhunsku ugradnju bilo koje vrste keramike kupljene u našoj grupaciji. Malo koja kompanija na Balkanu može da se pohvali ovakvim dostignućem.

 

Prednosti naših proizvoda


Star flex


Enokol Star Flex je poboljšano fleksibilno cementno ljepilo za upojne, neupojne i problematične površine. Preporučuje se za veće dimenzije pločica do 120 cm. Klasifikovan oznakom C2TE S1 prema EU standardima, Star Flex je snažno i fleksibilno ljepilo koje pruža dugotrajnu adheziju bez klizanja. Idealno je za sve vrste keramičkih pločica, staklenih mozaika i prirodnog kamena, kao i za podno grijanje i gips karton ploče. Optimalna temperatura primjene je od +5°C do +35°C, a fugovanje je moguće nakon 6 do 8 časova na zidu i 24 časa na podu.

Ultra flex lite


Ultra Flex Lite je visoko kvalitetno, fleksibilno cementno ljepilo sa ULTRA LIGHTWEIGHT tehnologijom. Preporučuje se za pločice do 300 cm. Klasifikovan oznakom C2TE S1, Ultra Flex Lite nudi poboljšano kvašenje i deformabilnost uz manju potrošnju materijala zahvaljujući laganoj tehnologiji. Fugovanje je moguće nakon 6 do 8 časova na zidu i 24 časa na podu, sa potrošnjom od 1,5 do 2,5 kg/m².

 

Enokol 011


Enokol 011 je ljepilo za upijajuće keramičke pločice, idealno za unutrašnje i spoljne podne i zidne površine. Klasifikovan oznakom C1TE prema EU standardima, Enokol 011 omogućava fugovanje nakon 24 časa, sa potrošnjom od oko 5 kg/m².

 

Dobrodošli ste u naše salone


Naši saloni se nalaze u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine: Banja Luka, Bihać, Bijeljina, Brčko, Derventa, Doboj, Prijedor, Prnjavor, Teslić, Sarajevo.


Pozivamo te da nas posjetiš ne samo zbog Enokol ljepila, već i zbog širokog asortimana drugih proizvoda koje nudimo. Dođi opušteno, saznaj više o našim proizvodima i iskoristi specijalne ponude.

Svi dobijaju!


Voliš poklone iznenađenja? Sto kilograma ti zvuči mnogo? A šta ako ti kažem da je to samo 4 vreće i još sigurno uz kupovinu dobijaš poklon-iznenađenja. Akcija važi u svakom Enmonom salonu i online prodavnici do kraja juna. 


Obratite se nama


Dragi keramičari i investitori, Enokol je vaš pouzdan partner za sve vrste keramičkih radova. Sa našim ljepilom, možeš biti siguran u kvalitet i dugotrajnost svojih projekata. Vjerujemo da će Enokol postati tvoj omiljeni izbor u građevinskoj industriji.

Više informacija o našim proizvodima možeš pronaći na našem web portalu

Otkrij kvalitet i pouzdanost Enokol ljepila i pridruži se zadovoljnim korisnicima širom regiona. Tvoje povjerenje nam je važno, a naš cilj je da postanemo tvoj prvi izbor u keramičkim radovima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na webshop@enmon.ba ili pozovite 065 58 58 58