Detalji koji udišu dušu u svaki enterijer

Izuzetna otpornost na habanje i čvrstoća su je učinili funkcionalnim elementom svih formi enterijera. Tehnološka dostignuća su njeno praktično tijelo oplemenila duhom umjetnosti. Živopisno utjelovljujući prirodu, keramički oblici odista posjeduju snagu da udahnu dušu u svaki prostor.

Keramiku takve snage već dvije decenije na tržištu predstavlja Enmon, regionalni lider u kreiranju, ali i uvozu keramičkih pločica. Uz nadaleko slavnu špansku i italijansku keramiku iz Marazzi, Argenta i Baldocer ateljea, Enmon saloni širom regije otkrivaju svijet visokokvalitetnih sanitarija i galanterije domaće proizvodnje te drugih detalja koji oblikuju esenciju prostora.

Posmatrajući enterijer kao mozaik, u kojem se svaki detalj poput kockice uklapa u skladnu cjelinu, Enmon grupa je objedinila savremenu tehnologiju i umjetnost dizajna, tako pretvorivši svaki kvadrat životnog prostora u umjetnost detalja.

Onima koji tragaju za unikatnim detaljima, Enmon otvara vrata dizajna pločica po želji i mjeri. Kako do oslikavanja keramike vašom maštom, možete saznati na enmon.ba, ali i na adresama Ramići bb u Banjaluci te Butmirska 31 i Put života 16 u Sarajevu.